tirsdag 6. desember 2016

3.-4. desember. Rådyrjakt.

03.12.2016. I dag skulle Odd, Stian, Håvard og Geir Ove ut her på Havreseland. Slapp Dina og det blei los, men tok utover mot Håland/Listad og holdt seg der. Kobla til lunch og ga seg pga. litt sår på Dinas fot.

04.12.2016. Øygard. Slapp på Daisy i Samloenga, Spillopp bak husene og Birk bak Ytregarden. Daisy hadde først en liten harelos, men var lett å få av, så slapp på nytt. Fant ny fot, men strevde med å finne ut av den, så Stian kobla igjen og slapp under linja. Der blei det los med en gang og etterhvert fikk Odd dyrene til seg på Stedjan, geit med tvillinger, men for langt hold. Losen gikk så sørover i og langs Strædeflyene og svingte så innover og Daisy blei kobla da de kryssa veien ned mot Sveinall. Spillopp hadde også los, men kom ikke til noen poster. Ingen dyr i Birk sitt område. 
På ettermiddagen blei Dolly sluppet og det blei los på vestsida. Også dette dyret kom til Odd og han prøvde å felle det, men gikk videre. Så kom det til Håvard og han fikk felt det. Moro med et dyr igjen for gamle Dolly (12,5 år)!

Ingen kommentarer: