lørdag 15. mars 2014

NKK utstilling Billy.

15.03.2014. Hadde meldt på Billy på utstilling i Kristiansand i dag, i juniorklasse. Var i tvil om å trekke ham pga røyting,men valgte å ta det som "utstillingstrening". Har heller ikke vært på ringtrening,og han ville heller ikke bades før utstillinga ,så var veldig spent... Men Billy takla den store hallen,alle folka og fremmede hunder veldig greit og ikke et eneste  bjeff fra han.
Traff Irene,ei kjent dame i elghundmiljøet,og hun mente det blei gul eller brun pga farge(skitten).Og det fikk hun rett i ! Det blei gul,og kritikken lød:
49 cm.. Han med mycket bra proporsjoner. Alt for dårlige farger og markeringer. Hode under utvikling,fine øyne bra ører.Kunne ha bedre knuden svans. Behøver utvekle kropp og rørels. Pga. farge G.

Dommer var Eva Nielsen,sverige,men var også med en dommerelev,så vi stilte to ganger,først for eleven,deretter for dommeren.
Nå vet vi hva som må jobbes med,og det er litt greit. Fikk handla shampoo der inne,så nå blir det mer badetrening,og ringtrening når de kommer i gang!

Ingen kommentarer: