lørdag 20. november 2010

Finsdal.

20.11.2010.I dag var det rådyrjakt på Finsdal igjen. Vi hadde med begge dreverene og Stian gikk med Dolly fra snuplassen innenfor Tvåråsen og Gerd gikk med Dina fra brua på Stedjan. De hadde begge et søk uten resultat,men på neste søk så vi på gps`en at de fota rett mot hverandre,så da de nesten møttes begynte Dina å lose,og like etter starta Dolly. Men heldigvis loste de hver sin vei,så det blei ikke samjaging...
Dina tok utover mot Tvåråsveien og kryssa den med strak kurs mot "gromposten" der Odd posta. Men der dreide de plutselig tilbake over Tvåråsveien og rett ned heia,over jordet på Stedjan og der sto Dina ved kanten av Finså og kunne ikke komme over.Sølve skimta dyret på et par hundre meters avstand. Etter hvert kom Dina oppover på bakfoten og Odd fikk kobla henne.
Dolly tok først mot Furumoen,til tjønna,så mot Rauneholtet og Storåsen. Der sto Stian vel plassert,og fikk felt ei geit.Men om det var et kje eller fjorårskje blei vi ikke enig om... Etter bål og mat(som vi hadde glemt hjemme,så Odd kjørte ned på Bua og handla litt)ved Hotell Tvåråsen,var det nytt slipp. Dolly fikk raskt los ved Rauneholtet,men losen tok over mot Fidjestøl og Finsådal og kom ikke tilbake.
Dina fikk også los etter ei lita stund,og den tok også feil vei,vestover og så innover mot Surteland. Der slapp hun losen og kom inn.

Ingen kommentarer: