mandag 6. desember 2010

Drevervalpene 2009.

Drever Dollys første valpekull er nå 17 mnd.gamle. Hatt kontakt med eierene for å høre hvordan de fungerer.

Balto:Bor i Farsund.Jager veldig bra,2-3 timer på rådyr. Har også hatt hjortelos.Felt flere rådyr for ham.Gode søk på 400-600 m. Veldig godt gemytt ifølge eier.Bruker lang tid inn etter endt los,følger sporene sine slavisk.

Lissi: Bor i Lindesnes kommune. Jager veldig bra,1 1/2 time på rådyr.Felt ett rådyr for henne.Fine søk.Snill og grei drevertispe. Blei nesten tatt av en elgokse i høst.Elgen gikk etter Lissi med geviret og slo etter henne med beina,men heldigvis fikk eieren kommet til og støkt bort elgen.

Lissy:Bor i Laudal i Marnardal.Jager rådyr,men loser i lengste laget. Ikke felt dyr for henne enda,men hadde hatt mulighet flere ganger.Veldig sosial og snill hund.

Mikkel:Bor nå hos forvert.Eier er bosatt i Kristiansand,og jakter med Mikkel flere ganger i uka. Mikkel er blitt en skikkelig allrounder! Jager både rådyr,hjort og foter på rev. Hadde også en kort periode der elg var en av favorittene.Hare bryr han seg ikke om foreløpig. Hadde seinest på lørdag to hjorteloser og en rådyrlos i Birkeland! Trivelig hund!

Dina: Vi beholdt en av valpene selv,Dina.Jager rådyr,men kommer hun over en harefot først,så er det veldig interessant.Har også fått haren på beina i det siste,men loser bare en halvtimes tid. Rådyrlosene varer fra 1 til 1 1/2 time. Har litt trange søk enda,men har kommet seg veldig i høst(150-400 m.).Felt to rådyr for henne. Veldig snill og grei!

Ingen kommentarer: