søndag 2. mai 2010

Utstilling Dina.

03.05.2010. Så var det tid for drever Dinas første utstilling,i juniorklasse. Det var Sørlandet Harehundklubb som i går arrangerte den årlige utstillingen på Hamresanden.Dina er ikke sterk når det gjelder bilkjøring,men vi kom helt til Mjåvann før hun måtte ofre litt.Vel fremme på Hamresanden tok Odd seg av "oppvarminga" med et par turer rundt i området.Undertegna hadde mer enn nok med å psyke seg opp til å gå med henne i ringen...Men det gikk utrolig greit,ingen store krumspring! Så var det premieringa.Fikk blå sløyfe og mener dommeren(Torbjørn Granheim) sa 2. premie,men da vi kom hjem og skulle studere kritikken står det 1. kval på den! Betyr ikke så mye da det er juniorklasse og hun ikke er "helt satt" enda. Men nå kan vi ta jaktprøve til høsten hvis vi vil.
Slik lød kritikken:
36 cm.God type.Godt hode.Noe uferdig i kroppen enda.Bra benstamme.Løs i front ellers bra vinklet.Bra bevegelser.Herlig gemytt.Bra pels/farger.

Ellers var det en flott dag,med sol fra blå himmel og passe temperatur.Var mye folk,og mye hunder.Var 40 drevere,25 beagler og 27 langbeinte harehunder.

Ingen kommentarer: